کارت به کارت اشتباهی را چگونه پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۶۹ #16180997

سلام
بنده پولی رو اشتباها به کارت یکی دیگه زدم، اون پس نداد،رفتم از شورای حل اختلاف شکایت کردم
مبلغش هم چون کمه، برابر با ارزش خواسته باید برای دادگاه وثیقه بزارم
خوانده پرونده هم مجهول المکان هست، در جلسه اول دادگاه که اون محکوم خواهد شد، حکم قاضی چه خواهد بود، با این که یقین کامل دارم، ایشان با این که نشر آگهی شده ولی در جلسه حضور نخواهند یافت
رای قاضی چه خواهد بود؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام :
در مرحله اول تجدید جلسه رسیدگی میکنه شوراء
در جلسه بعد محکم میکند.

باسلام دادگاه به صورت غیابی حکم بر محکومیت ایشان به پرداخت وجه خواهد داد و در نتیجه پس از قطعیت دادنامه وجه از حساب ایشان به حساب شما مسترد خواهد گردید

با درود فراوان
یا تجدید وقت میکند یا رای بر محکومیت ایشان میدهد .

شما ابتدا می بایست به اندازه همون مبلغ حساب رو توقیف می کردید. در این صورت هم به جلسه دادرسی می آمد هم در صورت صدور حکم به نفع شما پول وصول میشد