چطور میتونم از خودم در مقابل شکایت همسایه دفاع کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۹۵ #16180472

وقت بخیر بنده دختر ۲۱ ساله هستم متاسفانه ما در همسایگی خود شخصی داخل اپارتمان هست که خیلی اذیت میکنه شارژ نمیده یا دیر میده چند مورد درگیری با همسایه ها و توهین که فحشا میکنه در محیط ساختمان داد میزنه اخرین درگیری این خانم با من بود به علت توهین به مادرم و من فقط به این شخص اخطار دادم که اروم باشه و توهین نکنه این خانم بعد از حرف من چند مورد حرف ناجور به بنده زد که اصلا نمیتونم بیانش کنم همسایه ها هم شاهد ما هستن که این خانم توهین کرده ولی از این شخص خیلی میترسن! حالا امروز واسه من واسه اولین بار تو امروز شکایت فرستاده که در تاریخ ۲۱م باید به آگاهی مراجعه کنم به علت توهین تهدید که اصلا از جانت من صورت نگرفته ما ابرو داری کردیم کوتاه اومدیم حالا من شدیدا نگران هستم چون تجربه ای در خصوص اینجور مشکلات نداشتم تعدا ۷ ۸ نفر از همسایه ها استشاد نوشتن به علت اذیت و آزار و توهین این خانم و امضا کردن ایا میتونه این مورد کارساز باشه؟و واقعا من احساس امنیت جانی ندارم نه واسه خودم نه خونوادم که این شخص بدتر اذیت کنه از نطر سلامت روانی به وضوح مشکل داره و تعادل نداره باید چیکار کنم؟ واقعا نگران هستم با اینکه این شخص شاهدی نداره و امروز دوباره شروع به توهین کرد و نفرین من صداشو ضبط کردم ایا میتونم از اون استفاده کنم به عنوان مدرک شکایت؟خواهشا کمکم کنید با این فضا و مشکلات اصلا اشنایی ندارم این شخص هر لحظه ممکنه واسه من و خونوادم مشکل درست کنه

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

-- رسیدگی به موضوع توهین و تهدید ربطی به اداره آگاهی ندارد .
-- اگر استشهادیه ای از همسایگان تهیه نمایید تاثیر بیشتری نسبت به صدای ضبط شده خواهد داشت .
-- در زمان مراجعه به دادسرا حتما یک نفر ضامن به همراه داشته باشید .

سلام
صدای ضبط شده مدرک کافی نمیباشد سعی کنید از دوربین در محل یا شهود استفاده نمایید و شکایت توهین و تهدید و فحاشی و ایجاد مزاحمت مطرح کنید