میتونم از پدر و مادرم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱,۴۶۴ #16177246

سلام من با خانوادم دچار مشکلم تقریبا چهار پنج سالیه که به خاطر هر موضوعی تا میخوام دهنمو باز کنم میوفتن به جونمو سیاه و کبودم کنم میخواستم ببینم میتونم از پدر و مادرم شکایت کنم و کجا برم میشه راهنماییم کنین و میشه زودتر جواب بدین خیلی ضروریه خیلی ممنون

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام بله شما هم می‌توانید شکایت کنید یا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

با سلام ،این موضوع را با تماس اورژانس اجتماعی (۱۲۳) در میان بگذارید تا مشکل خانوادگی شما مرتفع گردد.

با درود با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

سلام
بله حق شکایت دارید و بخاطر ارتکاب جرم مجازات می شوند

با گزارش ۱۱۰ و گواهی پزشکی قانونی به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و به اتهام ایراد ضرب و جرح عمدی علیه ایشان اقامه دعوا کنید

با سلام
بله میتوانید شکایت کنید.بدین صورت که به محض وقوع ضرب و جرح به کلانتری مراجعه نموده و ضمن شرح واقعه،تقاضای ارجاع به پزشکی قانونی نمایید.اگر در این خصوص شهود یا مستندات دیگری هم دارید،به شکایت خود ضمیمه نمایید.عاقبت بخیر باشید.

باسلام
ابتداعا اگر قصد شکایت نداشته باشید میتوانید از طریق تماس با اورژانس اجتماعی با شماره تماس ۱۲۳ اقدام نمایید و گزارش دهید و اگر جوب درستی حاصل نشد میتوانید به هنگام ضرب و جرح از سوی خانواده سریعا با ۱۱۰ تماس و صورتجلسه شود و با معرفی به پزشکی قانونی و شکایت علیه ایشان اقامه دعوی نمایید.