آیا ملاک قانون تملک است یا اساسنامه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۴ #16166711

باسلام
احتراما مجتمع ما یک اساسنامه دارد که با حضور حدود ۱۱۰ نفر در چندین سال پیش مصوب شده است. حال مطابق اساسنامه اگر ۴ نفر از ۵ نفر از اعضای هیئت مدیره استعفا دهند هیئت مدیره منحل شده و می بایست مجددا هیئت مدیره جدید تشکیل شود. در قانون تملک نوشته هر گاه سه نفر یا بیشتر.
و دوم اینکه دو نفر اعضای علی البدل تکیلفشان چیست؟ چرا که با استعفای اعضای اصلی نوبت به اعضای علی البدل می رسد و اصولا هیئت مدیره پابرجا می ماند.
سوم اینکه این استعفا ها می بایست در یک تاریخ انجام شود و یا اینکه در یک مدت مشخص؟؟
باسپاس

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
قانون تملک آپارتمان دارای ارجحیت می باشد

سلام
قانون تملک آپارتمان بر اساسنامه ارجحیت دارد و اساسنامه نمی تواند ناقض و مغایر آن باشد در مورد استعفا ها چنانچه این استعفا ها هیات را از اکثریت مدنظر قانون خارج کند هیات منحل می شود چه در یک تاریخ باشد چه در تاریخ های مختلف