آیا او می تواند اقدامی در این خصوص انجام دهد یا پس از صلح راه قانونی بسته است؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۰۷ #16129828

حدود ۱۰ سال پیش صلح نامه ای عادی جهت پایان دادن به اختلافات در خصوص تقسیم ماترم بین وراث منعقد شده بود.حال یکی از این ها ادعا دارد که پس از نقشه برداری و محاسبه متراژ زمین،کمتر از چیزی است که در صلح نامه قید شده است.
ممنون

مشاوره حقوقی اسناد صلح
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه متراژ واقعی مغایرت داشته باشد باطل است

اگر اثبات گردد آنچه در صلح نامه آمده است با واقعیت انطباق ندارد امکان ابطال وجود دارد.

با سلام
اصولا عقد صلح به جهت مسامحه ای بودن و در صورت عدم فاهش نبودن مساحت مورد اختلاف،کمی ابطال مشکل می باشد و لی باید بررسی شود که آیا همه قطعات مساحت آنها کم است یا فقط سهم مورد ادعا این شرایط را دارد.

چون تقسیم نامه و صلح بر اساس متراژ مشخصی بوده اگر تفاوت فاحشی باشد قابل ابطال است

باسلام
با توجه به اینکه نسبت به متراژ خاصی صلح و توافق صورت گرفته است در صورتی که به اثبات برسد بله ابطال امکان پذیر است

سلام

هرگاه بعد از تقسیم معلوم شود که قسمت بغلط واقع شده است تقسیم باطل می شود.

باسلام
بله درصورتی که متراژواقعی متفاوت باقیدشده درصلح نامه باشد