میشه این سند رو فاقد اعتبار کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۵ #16112221

سلام و درود بر عزیزان کارشناس
پدربزرگمان در وصیت خود برای مادربزرگمان از بابت خانه نوشته که : عمارتم با اثاث البیت خانه بعد از فوت من متعلق به عیالم می باشد و وارثان تا زمانیکه عیالم زنده است حق ندارند تقسیم کنند و در اصل منزل و سهمی بنام ایشان نکردند و فقط حق نشستن تا زمان زنده بودن اما بعد از فوت پدربزرگ و تا قبل از وفات مادربزرگمان یکی از بچه هایش به بهانه اینکه مادرمان کاغذ و دلگرمی داشته باشه تا کسی از ورثه تا زمان زنده بودن مزاحمش نشه میره براش یک سند منگوله دار میگیره با امضاء همه وراث!! در یک کاغذ معمولی دست نویس و برای ارائه به محضرخانه که مثلا زحمت کاراهایش را داره خودش میکشه (علی رغم سند و نوشته محکم وصیت پدربزرگ) و امضاء وراث هم مستقیم در محضرخانه ثبت نشده و هیچ کدام هم حضور فیزیکی در محضرخانه نداشتند و چطور سند گرفته خود جای بحث دارد و ظاهرا این کار رو برای این کرده که یک سهم پسر هم برای مادرش درست کنه از بابت خونه، چون زوج برای زوجه در ادامه وصیتش، سهم پسر از بابت باغ و زمین کشاورزی نوشته بود اما برای عمارت نه و از آنجایی که زوجه هم وصیت کرده بود که هر کس بعد از فوتش خرج مراسم را بدهد تا یک مبلغ مشخص نوشته شده در وصیتش، آنگاه سهم های پسر مادر اعم از زمین کشاورزی و باغ و ( خانه که براش سند سازی گردید ) به اون میرسد، آیا این سند مالکیت ملک که در زمان زنده بودن زوج برای زوجه صادر نشده و امضاء بچه هایش که از روی ناآگاهی بوده و روی یک کاغذ معمولی بوده و نه حضور فیزیکی در محضرخانه، اعتبار دارد و زوجه را صاحب اصلی ملک نشان میده و دارای سهم پسر (منهای اون ۱/۸ سهم زوجه از زوج در اموال منقول و غیر منقول با شرایط خاص خودش)؟ میشه این سند رو فاقد اعتبار کرد و چطور ثابت کرد که اصل مطلب، وصیت اصلی زوج و یا همان پدربزرگمان است که دال بر نشستن تا زمان زنده بودن زوجه؟ بی نهایت ممنون

مشاوره حقوقی ارث
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.اثبات این قضیه بسیار مشکل می باشد ولی با شرایط و اوصافی شاید بتوان اقدامی کرد.