سهم الارث وراث چطور دریافت میشه؟

پرسیده شده
۳۱ پاسخ ۵۰۱ #16052859

سلام روز بخیر یک باب مغازه از متوفی موجود هست که ۶ ورثه دارند ایشون
فرزند بزرگتر مدعی هستند که ۶ دانگ به نامشون هست
حالا بعد از ۱۰ سال رفت وامد دردادگاه سند به نام هر یک از وراث تفکیک شده است
متصدی دفترخانه ادعا کرده اند که چه امضای سایرین باشد چه نباشد سند ۶ دانگ به نام فرزند بزرگتر صادر میشود چون حکم دادگاه دارند اما از نشان دادن حکم امتناع کردند
بقیه وراث چه اقدامی باید انجام دهند؟حالا که اسناد به نام وراث تفکیک شده است برای گرفتن حق خود ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی ارث
۳۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بعد از بررسی اوراق اظهار نظر ممکن است

با سلام دوست عزیز چنانچه می خواهید مشاوره مطلوبی دریافت کنید از طریق یکی از متخصصین بنیاد در خواست خدمت کنید و با ارسال مدارکتون راهنمایی های لازم رو دریافت کنید .

با سلام
توضیحات و سوال مبهم هست جهت بررسی مدارک باید ارسال شود

سلام با توجه به اینکه موضوع سوال شما از دعاوی ملکی است برای پاسخ دقیق می بایست مدارک شما بررسی شود

پاسخ درست نیازمند بررسی اوراق و احکام میباشد.

بعد از انجام مراحل و تشریفات قانونی از طرف مرجع قضایی صالح، گواهی انحصار وراثت صادر می گردد و در آن با اشاره به فوت و تاریخ فوت نام و تعداد و مشخصات کامل وراث اعم از همسر، پسر، دختر و … و میزان سهم الارث آنان بطور دقیق قید می گردد.

سلام.بایستی مدارک شما بررسی شود...