چه نوع شکایتی رو مطرح کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۸۹ #16042252

سلام.طبق اجاره نامه ای در باشگاه ورزشی داشتم وسایل بوفه باید در انتهای اجاره به بنده تحویل داده شود ولی مالک باشگاه یخچال رو تحویل نمیده و انگ دزدی و ادعای حساب و کتاب بدون مدرک رو داره بنده چه نوع دادخواستی مطرح کنم و مجازات تهمت و افتراء چیست؟

مشاوره حقوقی سرقت
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام به جرم افترا علیه وی می توانید شکایت نمایید و درخصوص یخچال دادخواست استرداد وسیله مذکور را در دفتر خدمات قضایی ثبت کنید.

با درود جهت تهمت ناروا (دزدی) میتوانید شکایت افترا مطرح کنید.

مجازات افترا زدن ، جریمه نقدی می باشد.شما باید دادخواست استرداد وسایل را تقدیم کنید

درود
می توانید به جرم افترا شکایت کنید مجازاتش جزای نقدی است.

سلام.

با ارائه اسناد مالکیت اموال و اجارنامه دادخواست استرداد اموال خودا را به طرفیت شخص به دفاتر خدمات قضایی تحویل دهید.

درود بر شما، در خصوص وسائل بوفه میتوانید به استناد به اجاره‌نامه بدوا اظهارنامه و چنانچه مراد حاصل نشد، دادخواست استرداد مطرح کنید، بابت توهین و افترا نیز چنانچه مدارک و شهودی دارید، میتوانید اقدام به شکایت علیه ایشان نمایید.

درود بر شما
با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی ، با توسل به مدارکی که دارید بابت افترا شکایت و بابت استرداد لوازم بوفه وفق قرارداد اجاره ، دادخواست دهید .