متوجه شدم که یکی از سفته های من و داده به یه شخص دیگه و اون طرف هم رفته سفته رو گذاشته اجرا، چکار کنم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۰۲ #16019784

با سلام.بنده تعدادی سفته به شخصی داده بودم بابت ضمانت،الان بعد از اتمام کار برای طرف از دفتر خدمات قضایی اظهارنامه استرداد سفته ها را ارسال کردم.ولی سفته هارو نداده بهم و متوجه شدم که یکی از سفته های من و داده به یه شخص دیگه و اون طرف هم رفته سفته رو گذاشته اجرا،لطفا راهنماییم کنید،ممنون

مشاوره حقوقی سفته
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام اگر قرارداد دارید قبل از اقدامات دارنده سفته به دادگاه مراجعه کنید

دادخواست استرداد لاشه سفته ها را مطرح کنید

سلام
وجود سفته نزد طرف مقابلتون حکایت از بدهی شما داره و چنانچه قرارداد ویا شهودی دارید که میتوانید ضمانی بودن سفته و انقضای موضوع ضمانت رو ثابت کنید میتونید دادخواست استرداد لاشه سفته رو مطرح کنید.

باید ذادخواست استرداد سفته ها را تقدیم بفرمایید..

با سلام
شما نیز می توانید دادخواست استرداد تقدیم نمایید و با ادله و به استناد اظهارنامه در جلسه دفاع نمایید

درود
در صورت مطالبه وجه سفته مدارک خود دال بر ضمانت بودن سفته ها را جهت دفاع ارائه دهید . در صورت وجود ادله قوی میتوانید شکایت خیانت در امانت نیز مطرح‌ نمایید .

درود بر شما، چنانچه ضمانت یا امانی بودن روی سفته درج نشده باشد، شما بایستی آنرا پرداخت، سپس با توجه به اظهارنامه ی ارسالی، دادخواست مطالبه وجه به طرفیت شخصی که سفته ها را داده بودید مطرح نمایید.