چگونه توقیف را از روی خودرو بردارم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۴ #15998987

با سلام
خسته نباشید

شخصی در تاریخ ۹۹/۴/۱۰ یکدستگاه خودروی ۲۰۶ را پس از رویت مدارک کامل و در حالی که سند خودرو بنام آقای الف بوده طی انعقاد قرارداد عادی از آقای ب خریداری نمود و قرار شد وی ظرف ۵ روز نسبت به انتقال سند اقدام نماید که خلف وعده نمود و خریدار دادخواست الزام به تنظیم سند خودرو بطرفیت نامبردگان ارائه نموده در ادامه و طی استعلام صورت گرفته از راهور خودروی مذکور دارای دستور توقیف صادره از اجرای احکام شعبه اول حقوقی (بخاطر بدهی ۹میلیونی آقای الف به آقای ج) به تاریخ ۹۸/۱۲/۲۱ بود که شورای حل اختلاف با استناد به این موضوع رای عدم استماع دعوی صادر نمود....
خریدار تحت عنوان فروش مال غیر از آقای ب شکایت کرده که دادیار اعلام داشته این موضوع از مصادیق فروش مال غیر نمی شود...

همچنین دادخواست اعتراض ثالث به عملیات اجرایی داده که نتیجه ای در بر نداشته....

حال خریدار خواهان نگه داشتن خودرو می باشد و نمیخواهد دادخواست ابطال معامله دهد و بدنبال احقاق حق و فک پلاک و انتقال سند خودرو می باشد....

باید از چه طریق و تحت چه عنوان از فروشنده شاکی شود؟؟؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما می توانید با واریز بدهی ج به حساب دادگستری ، از اجرای احکام نامه رفع توقیف گرفته و سند را بنام خود کنید. مبلغ پرداخت شده را نیز می توانید از شخص الف مطالبه کنید