از پدر زنم به این دلیل میتونم شکایت کنم که باعث به هم خوردن زندگی شده؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۹ #15994408

با سلام زن بنده به دلیل بیکار بودن پدرش به دلیل حمل مواد مخدر چند سالی زندان بود و بعد از بیکاری پدرش همسرم برای حفظ ابروی او اقدام به اخذ وام ۱۰۰میلیونی به اسم خود و برای پدرش ماشین باری خرید پس از گذشت یکسال و عدم پرداخت قسط از طرف پدرش همسرم بدلیل هجم زیاد بدهی اقدام به فروش طلا و لوازم منزل کرد و با سرکوفت های من مواجهه شد.حالا ۲۰ روزی است رفته برای کار به شهر دیگر و جواب تلفن و جایش را نمی گوید.من چکار کنم عدم تمکین و عدم اشتغال شکایت کردم و در مرحله ثبت داداخواست هستم.از پدر زنم به این دلیل میتونم شکایت کنم که باعث به هم خوردن زندگی شده یا نه متشکرم

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
خیر در این مورد نمیتوانید غلیه پدر زن خود اقامه دعوی نمایید
اما برای دادخواست تمکین علیه زوجه اقدام و نیز در صورت عدم تمکین و نشوز زوجه میتوانید دادخواست ازدواج مجدد به دادگاه ارایه نمایید .

سلام
اگر اقدامات و اعمالی که پدر همسر شما انجام داده‌اند عنوان کیفری داشته باشد می توانید از ایشان شک با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضای نزدیکی محل سکونت خود شکایت کیفری تقدیم تا به دادسرای محل ارسال و رسیدگی شود
اما اگر اقدامات ایشان عنوان مجرمانه نداشته باشد قابل تعقیب کیفری نیست مثلا تحت عنوان مزاحمت برای زندگی جرم تلقی نمی شود تا قابل تعقیب کیفری باشد

خیر چنین شکایتی وجاهت قانونی ندارد
در صورت صدور حکم عدم تمکین می توانید طبق ماده ۱۶ قانون حمایت خانواده مصوب ۵۳ دادخواست تجویز ازدواج مجدد تقدیم کنید