آیا من که به هیچ وجه از درب برقی پارکینگ استفاده نمیکنم هم باید هزینه های تعمیر را پرداخت نمایم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۶۹ #15975616

من ماشین ندارم و لذا از پارکینک و درب پارکینگ استفاده نمیکنم. درب برقی پارکینگ دائم خراب میشود و مدیریت ساختمان هزینه های تعمیر را بطور مساوی بین واحدها تقسیم و وصول میکند.

مشاوره حقوقی ملکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله هزینه های مشاع به عهده ی همه است

سلام
وقت بخیر
بر اساس قانون حمایت خانواده، هزینه های نگهداری و تعمیرات مشاعات آپارتمان، به عهده کلیه مالکین مال مشاع می باشد.

بله، اصولا پرداخت هزینه مشاعات بر عهده همه ساکنان آپارتمان است حتی اگر از ان ها استفاده نکنند.

بله تفاوتی ندارد شما هم پارکینگ دارید و باید هزینه های اشتراکی را همه ساکنین اپارتمان پرداخت نمایند هر چند استفاده ای هز پارکینگ نکنید.مثل اینکه شما از اسانسور استفاده ننمایید و اعلام دارید هزینه های تعمیر را پرداخت نمینمایم.

سلام هزینه مشترک آپارتمان برعهده کل مالکین هست
موفق باشید