معافیت پزشکی خدمت سربازی شامل حالم نمیشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۷۲ #15914258

با سلام
من بعد از انجام ام ار ای شرکت در کمسیون پزشکی شامل معاف از رزم شدم ولی مشکلات من این موارد هست که توسط چند پزشک تایید شده
هرنیاسیون سانترال در دو دیسک ‌تحتانی کمر و پروتوزیون سانترال در در L۳ - L۴ نمایان است که منجر به استنوز نسبی در نیمه تحتانی کانال نخاعی لومیار شده اند
محور کمر افزایش لوردوز دارد.
هرنیاسانترال در دیسک T۱۲ و L۱ نیز موجود است
دو دیسک L۵ , S۱ ریشه عصبی‌شون درگیر شده
بنظرشون این موارد شامل معاف دائم نمی شود

مشاوره حقوقی سربازی و نظام وظیفه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موارد در تخصص کمیسیون پزشکی می باشد ولی باتوجه به سختگیری شدید در مورد معافیت دائم ، احتمالا شامل حال شما نخواهد شد

باسلام
به نظریه کمیسیون پزشکی اعتراض کنیددیسک ازمشکلاتی است که معافیت دائم راشامل میشود

با سلام
بستگی به مدرک تحصلی شما دارد اگر لیسانس و یا بالاتر باشید متاسفانه موضوع معافیت دائم با حساسیت بیشتری بررسی میگردد حتی نسبت به دیپلم و زیر دیپلم هم متفاوت میباشد شایسته بود قبل از اقدام برای معافیت مشاوره می کردید.
مؤید باشید