آیا میشه دادنامه رو تغییر داد و دفاع کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۱ #15898867

سلام و عرض ادب و احترام
بنده دو جلسه دادسرا بوده و در جریان نبودم نرفتم. پرونده رفت شعبه کیفری برای صدور رای. متن رای بدین صورته که بدلیل عدم حضور متهم در جلسات رسیدگی و عدم ارسال لایحه و اینکه فیش های واریزی از حساب شاکیان که چهار نفر هستن به حساب متهم است دادگاه ۱۰۴ کیفری رای صادر کرده غیابی که هفت سال و شش ماه حبس تعزیری و رد مال و ۱/۷۰۰تومان واریز به صندوق دولت.
بنده وکیل گرفتم قبل جلسه ولی وکیل گفت چه برم چه نرم این قاضی اشد مجازات میزنه. میخواد انتقال پیدا کنه جای دیگه من بعدش اعتراض میزنم در فرجه ۴۰روزه. بنده هیچ سابقه کیفری و غیره ای نیز ندارم. اولین بارم هست متهم شدم به جهار فقره کلاهبرداری به مبلغ ۲۲۰هزار ت _ ۳۱۰هزار ت _ ۱۸۰هزار ت و مبلغ ۱/۷۰۰هزار ت.
حال نظر شما بزرگواران چیست؟
آیا قابل تعلیق هست؟
ممنون میشم راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اولا یه دلیل غیابی بودن حکم شما میتوانید در فرجه قانونی بیست روزه اقدام به واخواهی از حکم صادره نمایید .
و در صورت اتمام فرجه قانونی واخواهی میتوانید از تجدید نظر استفاده کرده و به حکم معترض باشید .
طبق تبصره ماده ۱ قانون تشدید،و به نظر اکثریت، مجازات حبس کلاهبرداری قابل تخفیف و تبدیل به جزای نقدی و یا کمتر از یکسال حبس نمی باشد .

شما نسبت به رای غیابی حق واخواهی داری اگر تایید هم بشه می توانی تجدید نظر خواهی کنی ومدارک ومستندات ودفاعیات خودت در این دو مرحله به دادگاه ارایه بدهی ودرخواست تجمیع وتخفیف بنمایی