درخواست داور طرفین را نموده، در چنین وضعیتی چگونه باید از خود دفاع نمایم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۲۴ #15887630

باسلام همسر من درخواست طلاق عسر و حرج داده از اواخر سال۹۳ تاکنون عقد می باشیم و ایشان درخواست حق حبس کرد دو بار تمکین و اظهار نامه دادیم و هر دو بار به دلیل حق حبس دادخواست تمکین ما رد شد نفقه های ما قبل ایشان با اعسار و اقساط پرداخت شده و عقب افتاده ندارد ( طبق رای های صادره) مهریه ایشان اقساط و اعسار شد و در حال پرداخت است و عقب افتاده ندارد ایشان درخواست نفقه های دو سال اول که پرداخت شده است را کیفری کرده و هنوز رای صادر نشده و اکنون درخواست طلاق عسر وحرج داده بدلیل ترک نفقه و شک و شبهه زوج و مشکل روحی و جسمی و بلاتکلیفی درصورتی که ایشان هنوز وارد زندگی نشده که کسی به ایشان شک و شبهه داشته باشد با حق حبس خودش من را بلاتکلیف نگه داشته و هیچگونه با من زندگی نکرده که من باعث مشکل روحی و جسمی شده باشم دادگاه الان درخواست ایشان را به داوری کشانده و درخواست داور طرفین را نموده لذا در چنین وضعیتی چگونه باید از خود دفاع نمایم.
باسپاس

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

داوری جهت طلاق باید انجام شود و تصمیم با دادگاه است

داوری روال اداری پرونده است و باید انجام شود

با درود داوری باید انجام شود، تصمیم با دادگاه است

داوری در طلاق الزامی و تصمیم نهایی با دادگاه خواهد بود

با سلام
داوری ملاک حتمی برای طلاق نیست و این روال کاری دادگاه ها میباشد . اگر اثبات نمایید که در وقت مقرر نفقه ایشان را پرداخت نموده اید برای نفقه نیز محکوم نخواهید شد .

سلام ارجاع به داوری پروسه تمامی پرونده های طلاق است اما الزاما بدین معنا نیست که حکم طلاق صادر خواهد شد. تصمیم نهایی به عهده قاضی پرونده است

با سلام
در دادخواست طلاق بعد از جلسه دادگاه ارجاع به داور میدهد که طرفین می بایست داور خود را به دادگاه معرفی نمایند
داروها نظر خود را راجع به اینکه امکان زندگی مشترک وجود دارد یا نه به دادگاه ارائه می دهند و نظر داورها در تصمیم گیری دادگاه موثر می باشد