صلح نامه بین پدر و فرزند شاهد نیاز دارد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲,۳۹۵ #15885616

با سلام
صلح نامه ملک بین طرفین پدر و فرزندی نوشته شده است بدونه دیگر فرزندان احتیاج به شهود دارد یا خیر؟

مشاوره حقوقی صلح
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طبق قانون معاملات اموال غیرمنقول میبایست به صورت رسمی تنظیم شود. و شهادت سایر فرزندان نیاز نیست

الزامی ب حضور و شهادت شهود نیست لکن بهتر است برای جلوگیری از مشکلات احتمالی در آینده صلح نامه مذکور ب تایید و امضای دیگر فرزندان هم برسد و یا بطور رسمی ثبت شود

سلام
اگر مورد صلح ملک غیرمنقول ثبت شده است باید از طریق دفاتر اسناد رسمی اقدام به تنظیم صلح نامه نمایید که نیازی به شهود ندارد‌

خیر نیاز به شاهد نیست اما این قرارداد صلح حتما باید بصورت رسمی ثبت شود

نیازی به شاهد نیست ولی بهتره دیگر فرزندان هم امضا کنند تا در آینده مدعی نشوند

نیازی به شاهد گرفتن ندارد چون اشخاص با توجه به حاکمیت اراده ایشان میتوانند برای اموال و داراییهای خود تصمیم گیری نمایند البته زمانی که به معنایی عام محجور نباشند.

در خصوص املاک باید صلح نامه به صورت رسمی در دفترخانه تنظیم گردد