آیا وصیت نامه پدرم حال قابل اجراست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۸۸ #15820774

با سلام پدر اینجانب در سال ۱۳۷۸ یک روز قبل از رفتن به اتاق عمل وصیتی تنظیم کرده اند مبنی براینکه چنانچه از اطاق عمل سالم نیامدند و به لقاالله پیوستند ثلث اموالشان به برادرم برسد که عمل پدر به موفقیت انجام شد و صحت و سلامتی خود را باز یافتند ولی در سال ۱۳۸۱ متاسفانه پدرم به رحمت خدا رفتند.

مشاوره حقوقی ارث
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وصیت برای بعد از فوت می باشد

اگر متوفی وصیتی مغایر با وصیت سابق انجام نداده باشند،متوفی بر وصیت خود باقی بوده و وصیت نافذ است

وصیت موصوف مشروطه بوده به فوت پدر تان و چون بعد از آن در قید حیات داشته اند اعتبار آن وصیت محل تردید خواهد بود

خیر وصیت ایشان مشروط به فوت پس از عمل بوده و قابل اجرا نیست

با بودن پدر در قید حیات وصیت قابل اجرا نخواهد بود زمانی وصیت اجرا می شد که پدر در قید حیات نباشند

با سلام
اگر چنانچه پس از وصیت مذکور ، وصیت دیگری که دلالت از رجوع متوفی داشته باشد وجود دارد ، وصیت سابق بلا اثر است در غیر این صورت قرینه بر این است که متوفی بر وصیت خود باقی بوده و وصیت نافذ است .

درود و عرض ادب
با توجه به اینکه وصیت مشروط بوده به نظر می رسد در حال حاضر قابل اجرا نباشد زیرا مشروط به فوت پدرتان بوده است که ایشان در آن تاریخ فوت نشدند.