میتونه مجدد دعوای اعسار مطرح کنه که نزاره پرونده جلو بره و رای قطعی بشه تا با این تورم من رو تحت فشار قرار بده؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۸۴۴ #15815073

در پرونده مطالبه وجه بنده هزینه دادرسی که ۱۹ میلیون تومان بود رو پرداخت کردم و رای بدوی نیز به نفع من صادر شد. خوانده اعسار هزینه دادرسی تجدید نظر داد که در مرحله بدوی رد شد. حالا مجددا قبل از تمام شدن فرصت تجدید نظر اعسار دوباره از اول دعوای اعسار هزینه دادرسی مطرح کرده؟ یعنی اون میتونه هی دعوای اعسار مطرح کنه که نزاره پرونده جلو بره و رای قطعی بشه تا با این تورم و اختلاف فاحش خسارت تاخیر تادیه با ارزش واقعی پول من رو تحت فشار قرار بده؟؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دعوی اعسار از هزینه دادرسی تنها یکبار قابل طرح بوده و در صورت رد دعوی قابل اعتراض در تجدیدنظر است . پس از این مرحله و در صورت رد دعوی اعسار یا باید هزینه دادرسی پرداخت شود و یا اینکه دعوی تجدیدنظر رد خواهد شد .

سلام فقط یک بار قابل طرح است

با سلام فقط یک بار امکان دارد و در صورت رد شدن قابل اعتراض در تجدیدنظر می باشد و در صورت رد دعوی اعسارباید پرداخت شود

سلام
تنها برای یکبار این امکان وجود دارد که برای هزینه های دادرسی تقاضای اعسار بدهند.

سلام ، با آروزی بهروزی برای شما ، طرح دعوی اعسار حق هر کسی هست و شما میتونید بجای اون هزینه رو بپردازید که کار زودتر پیش بره

با سلام
این امر قابل تجدید نظر خواهی است و صرفا یک بار میتواند برای هزینه های دادرسی اعسار دهد .

یک بار امکان پذیر است و در صورت رد شدن قابل اعتراض در تجدید نظر است و در صورت رد دعوی اعسار باید پرداخت شود.