آیا سازنده میتواند با قرار دادن سند آپارتمان در رهن بانک وام مضاربه دریافت کند ؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹۴۱ #15815

سلام خسته نباشید .برادرم قراردادمشارکت درساخت باسازنده منعقد وسند ششدانک نیز به نام سازنده با وکالت انتقال یافته سازنده بعد انتقال سند ،وام مضاربه ازیکی ازبانکهای خصوصی دریافت داشته وسندرا دررهن بانک قرارداده است.قبل ازترهین همه واحدهای احداثی رانیز به اشخاص غیر فروخته بوده.حال باعدم پرداخت بدهی بانک اجراییه صادر ودر مرحله اخر انتقال اجراییست.برادرم ودیگر ساکنین دادخواست ابطال اجرایی +ابطال سند رهنی+الزام به اخذ پایان کار وصورت جلسات تفکیکی وتنظیم سند رسمی داده اند.خواستم لطف شما شامل حال بنده بوده وراهنمایی بفرمایید تاگرههی ازمشکل برادرم باز شود .تشکر

مشاوره حقوقی فروش وکالتنامه ای ملک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دوست گرامی تا زمانیکه بدهی و وام مضاربه ی بانک پرداخت نشود نمیتوانید دادخواست ابطال سند رهنی و ... بدهید لذا بهترین روش برای جلوگیری از ضرر بیشتر اینست که ابتدا مبلغ وام بانکی پرداخت شود و سند از رهن بانک خارج شود بعد آن علیه سازنده شکایت کلاهبرداری و خیانت در امانت در دادسرا مطرح و مطالبه ی ضرر و زیان نمایید.

موید باشید