برای دریافت املاک بخشیده شده ما چه درخواستی باید بدهیم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۵۳ #15793875

با سلام پدر بزرگم بعد از فوت پدرم املاک خود را تقسیم نموده و بخشی از املاک خود را به فرزندان پدر مرحومم بخشیده است که یک کاغذ دست نویس به مهر پاسگاه محلی و امضای چند شاهد به عنوان سند ما در اختیار داریم بعد از فوت پدربزرگم ورثه آن مرحوم تقاضای انحصار وراثت داده اند که دادگاه آن چند روز بعد برگزار می شود و به دلیل اینکه پدرم قبل از پدربزرگم فوت کرده ما جزء ورثه حساب نمی شویم

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام همان دست نوشته ی پدر بزرگ را به دادگاه نشان دهید

با سلام
بله ، چون پدر شما قبل از پدربزرگتان فوت نموده اند لذا شما جزو ورثه محسوب نخواهید شد و صرفا مالک سهمی خواهید بود که طبق دست نوشته ای که به امضای شهود رسیده است

دادن هبه در قالب سند عادی متاسفانه با توجه به عقود معین بودن هبه کمتر با اقبال حاکم شدن مواجه است ولی رویه ها متفاوت است و دادخواست با مبنای الزام به طرفیت تمامی وراث به انجام تعهد و در صورتی که ارث تقسیم شده با عنوان اعتراض ثالث نسبت به اجرائیه و اگر بین خود تقسیم کردم همون راه اولی

املاک واگذار شده به شما در قالب ارثیه نبوده و به عنوان هبه تعریف میگردد و شما باید دادخواستی مبنی بر الزام وراث به ایفای تعهد و تحویل و انتقال سند اراضی مذکور را مطرح کنید تا در دادگاه مورد رسیدگی قرار گیرد . همچنین در صورتیکه این املاک به عنوان ماترک معرفی شده باشد باید به عنوان ثالث وارد پرونده شوید . توصیه میشود حتما از طریق وکیل اقدام کنید .

با سلام
شما می توانید همان دست نوشته ی پدر بزرگ را به دادگاه نشان دهید وچون پدر بزرگ به شما هبه کرده آن اموال یقینا به شما تعلق می گیرد