باید اون یک برگ دست املاک هم بره و بنویسه همین جمله رو یا نیازی نیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۶۷ #15772884

فردی قبلا آپارتمانی رو وکالت زده به همسرش ( خانومش ) ولی خودش موقع فروش برای قولنامه کردن اومده و قولنامه کرده ..... من نمیدونستم وکالت داده بوده به همسرش ( اپارتمان قولنامه ای هستش )
من وقتی متوجه شدم که در اصل همسرش باید میومده و قولنامه به نام ایشون تنظیم میشده تنها کاری که کردم
((( دو برگ از قولنامه دستم بود ))) که بردم و همسر ایشون خانومشون پایین صفحه ها جای امضا شوهرش زیر همون دو برگ نوشت ( مندرجات فوق مورد تایید ( اسم و فامیل) می باشد امضا و اثر انگشت گرفتم ) رو دو برگ فقط اینو نوشت همون پایین کنار امضا و اثر انگشت شوهرش و من امضا و اثر انگشت گرفتم با این متن که خدمتتون گفتم
تو برگ ای که دست بنگاه املاک هست اینو ننوشتن و همون قولنامه که با همسرش اول تنظیم شده همونطور هستش بدونه نوشته این خانوم
آیا من با نوشتن همچین جمله ای و امضا و اثر انگشت همسرش خانم ایشون مشکلم حل شد و برای بعد ها از نظر قانونی مشکلی نیست یا نه

چون قولنامه سه برگ داره

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادن وکالت به معنی اختیار انجام کاری به دیگری است و این امر نافی حق مالک یا وکیل در انجام آن کار نیست لذا معامله و بیع نامه تنظیمی با مالک کاملا صحیح بوده و اساسا نیازی به تنفیذ وکیل وجود نداشت . از سوی دیگر تایید و تنفیذ دو برگ قرارداد خریدار و فروشنده توسط وکیل کفایت کرده و نیازی به تایید و امضاء نسخه سوم وجود ندارد .

سلام
اولا شما از همان ابتدا هم مشکلی نداشتید. چرا که اعطای وکالت در فروش، صرفا به معنای دادن اختیار فروش ملک است؛ نه فروش ملک. بنابراین مالک با وجود دادن وکالت به همسر، خودش هم مجاز به فروش ملک به شما بوده و معامله معتبر بوده است. مگر این که مالک به همسرشان یک مبایعه نامه هم می دادند که در این صورت وضع فرق می کرد. از طرف دیگر این که همسر مالک دو نسخه از مبایعه نامه را امضا و صحت معامله را تایید نموده، اطمینان بیشتری ایجاد می کند و جای هر گونه شبهه را از بین می برد. لذا نگران نسخه سوم مبایعه نامه هم نباشید.