قوانین جدیدی که برای چک های صیادی گذاشته شده آیا فرآیند پیگیری چک برگشتی را تغییر میدهد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۹۵ #15743289

سلام و وقت بخیر
بنده یک چک صیادی از فردی داشتی به مبلغ ۷.۵ میلیون تومن که برگشت خورد و بهم کد پیگیری و رسید برگشت چک رو دادند. الان طبق قوانین جدید یکسری چیز ها تغییر کرده و مثلا در طی ۱۰ روز باید پرداخت بشه چک یا اینکه گفته میشه در طی ۲۴ ساعت پس از برگشت چکح تمام حساب های طرف قفل میشه.
الان بنده نمیدونم باید برم به کجا برای شکایت با توجه به اینکه میگن ثبت اسناد هم میشه مراجعه کرد. ممنون میشم راهنمایی کنید که از کجا و چطوری اقدام کنم و فرآیند چک های برگشت خورده الان چطوری شده. ممنون

مشاوره حقوقی چک
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی خواهان اخذ اجرائیه مربوط به شوید

سلام شما با استفاده از اسنادی که دارید بع دفتر خدمات قضایی مراجعه نموده و تقاضای ثبت دادخواست با موضوع صدور اجراییه نمایید

سلام‌موارد قانون چک به قوت خود باقی در موعد باید گواهی عدم پرداخت صادر شود و هم می توان کیفری اقدام کرد یا تقاضای اجرا از دادگاه یا اجرائیات ثبت انجام شود تشکر عطاری