فروشنده زودتر از تاریخ تنظیم سند که در قولنامه توافق شده می تواند ادعایی داشته باشد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۴۴ #15735801

یه واحد مسکونی خریداری شده که ۹۰ درصد مبلغ اون پرداخت شده و فقط ۱۰ درصد از اون باقی مانده که درگیر گرفتن وام از بانک هستیم ولی فروشنده خیلی عجله داره و صبر نمیکنه تا گرفتن وام در حالی که تاریخ تنظیم سند رو در قولنامه درج شده و هنوز ۱۵ روز از رسیدن به اون تاریخ باقی مانده ولی در قولنامه ذکر نشده ۱۰ درصد بابت وام فقط توافق شده که ۱۰ درصد زمان تنظیم سند پرداخت میشه آیا با این اوصاف فروشنده می تونه ادعایی داشته باشد؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام طبق مبایعه نامه قرار شما برای پرداخت آن ۱۰ درصد روز تنظیم سند می باشد تا آن تاریخ هیچ‌کدام حق ادعایی علیه یکدیگر ندارید در صورتی که در روز تنظیم سند مبلغ ۱۰ درصد شما آماده پرداخت نباشد برای او حق فسخ ایجاد می شود

با سلام
خیر تمام امور بستگی به مفاد قید شده در مبایعه نامه دارد و طرفین زودتر از تاریخ ذکر شده حقی نخواهند داشت

با سلام
مهم نیست که شما چگونه پول را فراهم مینمایید و تا روز تنظیم سند که در قولنامه ذکر شده هیچ نگرانی وجود ندارد اما در روز تنظیم سند در صورت حاضر نبودن ثمن معامله ، فروشنده می تواند عدم حضور شما را بگیرد و هر روز که بگذرد با توجه به میزان ضرر و زیان ذکر شده در مبایعه نامه مبادرت به اخذ ضرر و زیان از شما بنماید .

درود
جهتی که که برای اجل آن ۱۰ درصد در نظر دارید اهمیتی ندارد مگر در تراضی قرار گرفته باشد
، مهم این است تا ده روز دیگر و تا موعد تنظیم سند تعهدی بر ذمه شما نیست بایع هم حق درخواست پیش از موعد ندارد
موفق باشد