آیا واگذاری قانونی است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۷ #15697603

من خانه ای بنام پدرم خریدم بعد از چند سال دیگر پوشت قولنامه خانه واگذاری تمام کمال به نام من شود ایا در نبود پدرم از طرف برادرم یا از نظر قانون مشکلی دارد کمک کنید

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر در ظهر بیع نامه موضوع انتقال به شما درج و به امضاء پدر رسیده باشد دارای اعتبار بوده و موضوع تملک شما را اثبات میکند . برادرتان برای اعتراض به این موضوع تنها میتواند مدعی جعل امضاء پدر شود که با کارشناسی قابل ارزیابی خواهد بود/.

با درود. چنانچه در قول نامه ، خریدار پدرتان ذکر شده باشد ، هر گونه انتقال بایستی توسط ایشان و یا به وکالت از ایشان انجام بگیرد. ضمن این که مفاد و مندرجات قولنامه نیز باید مطالعه شود.