پرونده از همان موقع در تجدیدنظر راکد مونده، چه کنیم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۱۴ #15656685

سلام خانم ام از زنی دیگر به خاطر تهمت و حد قذف شکایت کرد. در بدوی خوانده یعنی زن دیگر به ۱۵۰ ضربه شلاق محکوم شد. اون زن سال ۹۷ درخواست تجدید نظر زد و پرونده از همان موقع در تجدیدنظر راکد مونده. انگار مدت انتظارش بیشتر از متعارفه و فکر می کنم اعمال نفوذ شده. می خواستم ببینم می تونیم ببینیم پرونده در چه وضعیه کی نوبت بررسی اش میشه و به جریان بندازیمش با تشکر

مشاوره حقوقی افترا
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بامراجعه حضوری به شعبه تجدیدنظر، شما می توانید پرونده خود را پیگیری نمائید.

باسلام
بامراجعه حضوری به شعبه تجدیدنظر، شما می توانید پرونده خود را پیگیری نمائید.
موفق باشید

همیشه تاخیر در رسیدگی اعمال نفوذ نیست احتمال دارد دادنامه قطعی با توجه به اعتراض از سوی دادگاه تجدیدنظر صادر شده باشد و شما در جریان نباشید چون در صورت تایید رای بدوی میبایست از دادگاه بدوی تقاضای صدور اجراییه نمایید و در صورت نقص دادنامه بدوی و صدور حکم برائت پرونده بایگانی میشود بنابراین اصلح مراجعه به دفتر دادگاه بدوی یا تجدیدنظر از سرنوشت پرونده مطلع شوید

سلام
با مراجعه به شعبه ی تجدیدنظر میتوانید علت تاخیر را جویا شوید.

با مراجعه حضوری به دادگاه تجدیدنظر و شعبه مربوطه تقاضای مطالعه پرونده و پیگیری آن را نموده و از جریان رسیدگی آن مطلع میگردید

می توانید به شعبه دادگاه تجدیدنظر مراجعه نموده و پرونده را پیگیری نمایید و زمان رسیدگی پرونده خود اطلاع کسب نمایید

باسلام
شما باید برید و از دادگاه پیگیری کنید که علت چی بوده و چرا به جریان نیفتاده