میتونم خسارت یک سال پیشم رو بگیرم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۹ #15648979

سلام
من یک، یک و نیم سال پیش رفتم بنگاه برای خرید خونه یک جا رو پسند کردم و اون خونه با پروانه ساختی که داشت پرسیده بودم از مسئولین میشه وام جانبازی رو منزل انداخت بعد رفتم قول نامه کردم بعد خونه رو در چند فقره چک پرداخت کردم فقط چک آخر رو نگه داشتم موقع سند به نامم بخوره با بنگاهدار هماهنگ کردیم بریم محضر فروشنده چک آخر رو گرفت بعد گفت برم تو ماشین بزارم برمیگردم رفت و نیومد منم زنگ زدم پلیس اومد صورت جلسه کرد و منم روز بعد شکایت کردم یکسال بعد حکم دادگاه اومد و اجرای احکام سندم رو زد تا الان ۱۰ میلیون خرج کردم با پول وکیل و همه چی خلاصه این آقا کار ما رو یک سال به تاخیر انداخت و قراردادی که پارسال میتونستم با گرفتن این وام ببندم رو امسال بستم و کلی ضرر کردم، راستی خونه قبلیمون که پارسال فروختم وام مسکن داشت و رفته بودم بانک از رئیس بانک سوال کردم میشه وام اون خونه رو بندازم رو خونم که خریدم گفت اگه کسی که وام رو گرفته حضور داشته باشه و خونه هم سندش به نامت باشه میشه بعدم که این آقا نیومد سند ما رو بزنه از اون طرف هم خریدار خونم سندش رو میخواست من مجبور شدم وام رو تصفیه کنم و خیلی ضرر کردم حالا بعد گذشت این مدت این آقا که شغلش معلمه خسارتم رو میتونم بگیرم

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت اثبات ورود خسارت در دادگاه امکان مطالبه برای شما وجود دارد .