با توجه به روند اطاله پرونده در مراجع قضایی ایا اصلا شکایت و صرف زمان میتونه بهترین گزینه ما در شرایط فعلی باشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۳ #15634841

سلام. پدر من ۷ ساله که مرحوم شدند.قطعه زمینی ۲۵۰ متری در حاشیه شهرمان داشتند که ما از همان قدیم فقط محلش رو میدونستیم اما حالا بعد از حدود ۴۰ سال که از خرید اون توسط مرحوم پدر میگذره برای انحصار وراثت و پرداخت مالیات بر ارث مراجعه کردیم و متوجه شدیم که فردی یک سوم زمین رو تصرف و اقدام به ساخت ملک و مغازه کرده است.داخل سند ما اومده که زمین مشاع است و با راهنمایی بنگاه محل تونستیم محل دقیق زمین رو پیدا کنیم.الان برای شکایت باید چه کار کنیم؟ تحت چه دادخواستی شکایت کنیم؟ با توجه به روند اطاله پرونده در مراجع قضایی ایا اصلا شکایت و صرف زمان میتونه بهترین گزینه ما در شرایط فعلی باشه؟ چون قصد داریم این زمین رو بفروشیم.لطفا راهنمایی کامل بفرمایید.ضمنا من هنوز با متصرف دیدار نداشته ام.بسیار ممنون

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام... اگر متصرف مالک بخش مشاع باشد بدون اجازه سایر شرکا حق تصرفات مادی نداشته لکن با توجه به گذشت ۴۰سال ممکن است طرح شکایت کیفری مشمول مرور زمان شده باشد به نظر طرح شکایت حقوقی نتیجه بخش باشد.