چطور باید برم از طریق دادگاه مهریه ام را اجرا بگذارم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۷۳ #15631933

باسلام و احترام
بنده زوجه هستم که مهریه ام را از طریق اداره پنجم اجرای ثبت اجرا گذاشتم اما زوج تا این موضوع را فهمید اموالش را بهدیگری منقل کرد و الان پرونده من در آنجا مختومه شد حالا نمیدونم چطور باید برم از طریق دادگاه مهریه ام را اجرا بذارم و میخواستم بدونم چقدر باید هزینه دادرسی پرداخت کنم.
ممنون میشم کاملا زاهنماییم کنید. باتشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اخذ نامه از اداره ثبت دادخواست مطالبه مهریه خود را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

درود بر شما، بدوا نامه ای از ثبت دریافت کنید پس از آن به دفاتر الکترونیک قضایی جهت تقدیم دادخواست مراجعه نمایید،هزینه نیز در همان دفاتر اعلام خواهد شد.

با سلام
شما میتوانید از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست مطالبه مهریه بدهید ، هزینه توسط دفتر خدمات قضایی محاسبه میشود و در صورتی که زوج اموالش را بعد از اینکه شما برای مطالبه مهریه اقدام نمودین انتقال داده اند می توانید درخواست ابطال معاملات را تحت عنوان فرار از دین بنمایید .

با سلام ابتدا یک نامه از اداره ثبت بگیرید سپس به دفتر خدمات قضایی جهت تقدیم دادخواست مراجعه نمایید

با درود
نامه ای از اداره ثبت به شما تحویل، به دادگاه مراجعه میکنید و مجوز ثبت دادخواست مطالبه مهریه صادر، و شما مطابق جمیع مستندات مطالبه مهریه می‌نمایید، اگر واقعا ندارید میتوانید موقتا اعسار بگیرید.
اگر تحت حمایت کمیته امداد یا بهزیستی هستید با شما همکاری صورت خواهد گرفت.

درود
به دفاتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دادخواست مطالبه مهریه بدهید، هزینه را دفترخدمات قضایی تعیین می کند.

باسلام. چنانچه انتقال اموال همسرتان در تاریخ بعد از اقدام شما برای مطالبه مهریه بوده است میتوانید دعوای معامله به قصد فرار از دین مطرح نمایید. از طرف دیگر برای مطالبه مهریه از طریق دادگاه نیز میتوانید اقدام نمایید برای این کار کافی است مدارک خود را به نزدیکترین دفترخدمات قضایی برده و دعوای خود را مطرح کنید برای هزینه دادرسی نیز میتوانید ادعای اعسار و ناتوانی مالی کنید که در این صورت هزینه دادرسی در ابتدا از شما مطالبه نمیشود.