با مفقود شدن سند ازدواج چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۶۱۲ #15601825

سلام من سال ۷۴ ازدواج کردم و دفترخانه ای که ازدواج مون به ثبت رسیده تهران دزاشیب بوده شماره ای به نام دفترخونه ثبت شده رو سرچ کردم حتی یکبار هم شوهرم گفت رفتم به همون آدرس گفتن اینجا نیست البته شایدم دروغ بگه شوهرم چون سند ازدواج هم گم شدنش کار خودشه ولی گردن نمیگیره حالا نمیدونم چیکار کنم چون درحال حاضر تهران هم نیستم دو سالی هست که ما رو آورده شهرستان میشه لطفا کمکم کنید؟

مشاوره حقوقی خانواده
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق کانون سردفتران آدرس دفترخانه را جویا شوید

از طریق کانون سردفتران آدرس دفترخانه

سلام
می‌توانید از طریق شناسنامه شماره دفترخانه را مشاهده و از طریق کانون سردفتران آدرس دفترخانه را بپرسید

دفتر ازدواج در شناسنامه ثبت میشود از طریق آن آدرس دفتر خانه را پیدا کنید و رونوشت از سند ازدواج بگیرید.

از کانون سردفتران ازدواج آدرس جدید را بپرسید

شماره و مهر دفتر ازدواج درشناسنامه‌شما قید شده است .‌لذا با مراجعه به یکی از دفاتر ازدواج آدرس جدید دفتر ازدواج خود راپیدا کنید

سلام شما می‌توانید از طریق شناسنامه شماره دفترخانه را پیدا و متعاقبا از طریق کانون سردفتران آدرس دفترخانه را احراز و اقدام به اخذ رونوشت نمایید