من میتوانم طریق م۱تشدید مجازات مرتکبین کلاهبرداری از مالک خودرو شکایت نمایم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۵۷ #15593642

حدود یک ماه پیش خودرویی را از نمایشگاه اتومبیل خریداری نمودم و در قولنامه قید شد که بنا به اظهار فروشنده خودرو فاقد رنگ و صافکاری میباشد
و خریدار مدت زمان ۲۴ ساعت میتواند به کارشناسی مراجعه نماید.
پس از مراجعه به کارشناس مشخص شد که خودرو از ناحیه شاسی عقب دچار ضربدیدگی و جوشکاری و قلم گیری بود و کیلومتر خودرو نیز کاهش یافته بود.
روز بعد و کمتر از ۲۴ ساعت به فروشنده مراجعه نمودم که زیر بار فسخ نرفت و امروز و فردا کرد و ۲۵ روز پس از معامله به وی اظهار نامه نوشتم و در خواست فسخ قرارداد را با استناد به خیار تدلیس نمودم.
و به تعزیرات نیز مبنی بر تقلب در معامله و فروش شکایت کرده ام.
به نظر شما میتوان با استناد به ماده ۷۲۴ بخش ۵ قانون مجازات اسلامی مبنی بر دستکاری کیلومتر و ماده یک تشدید مجازات مرتکبین کلاهبرداری از وی شکایت کرد؟؟
و یا دادخواست حقوقی مبنی بر خیار عیب و خیار تدلیس تنظیم شود؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به نظر شما میتوان با استناد به ماده ۷۲۴ بخش ۵ قانون مجازات اسلامی مبنی بر دستکاری کیلومتر و ماده یک تشدید مجازات مرتکبین کلاهبرداری از وی شکایت کرد؟؟

این ماده ربطی به مدعای شما ندارد

و یا دادخواست حقوقی مبنی بر خیار عیب و خیار تدلیس تنظیم شود؟

دادخواست فسخ به دلایل ذکر شده را مطالبه کنید

با سلام ماده ۷۲۴ ارتباطی به دستکاری در کیلومتر شمار ندارد و مربوط به دستکاری برای ثبت نادرست سرعت است. بایستی چنانچه قولنامه چنین امکانی فراهم میکند، دادخواست فسخ به دلایل ذکر شده مطرح بفرمائید.

با سلام
طبق این توضیحات شما بهتر میتوانید از طریق دادخواست حقوقی خیارعیب وخیارتدلیس درمعامله نتیجه بگیرید