استفاده از اجاره نامه جعلی به عنوان تامین چه حکمی دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۱۱ #15577629

خواهر زاده ام چک هایی رو پشت نویسی و در بازار خرج کرد. چون امکان پاس کردن انها را نداشت از برادرم کمک خواست. یک سفته به مبلغ ۶۵ میلیون تومان به همراه یک اجاره نامه که حاکی از آن بود که به همین مبلغ ودیعه نزد صاحبخانه دارد در اختیارش گذاشت. برادرم شروع به پرداخت بدهی خواهر زاده ام کرد و در عین حال برای سفته واخواست داد و برای تامین خواسته مبلغ اجاره نامه را به دادگاه معرفی کرد. بعد از اینکه چک ها را از بازار جمع کرد متوجه شد اجاره نامه جعلی است. آیا این مصداق کلاهبرادری است؟

مشاوره حقوقی جعل
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله مصداق کلاهبرداری از طریق جعل و استفاده از سند مجعول هست میتونید برا این دوعنوان مجرمانه از طریق مراجع قضایی شکایت و پیگیر باشید

به جرم جعل و استفاده از سند مجعول شکایت کنید

می توانید به عنوان جرم جعل و استفاده از سند مجعول شکایت کنید

با سلام
شما میتوانید به جرم جعل و استفاده از سند مجعول بر علیه ایشان اقدام بفرمایید ( در حقیقت با جعل و استفاده از سند مجعول اقدام به مطالبه وجه از شما نموده است ) .

سلام
با توجه به اینکه اجاره نامه صوری بوده و گیرنده با علم و اطلاع آن را دریافت کرده ادعای کلاهبرداری مشکل است تنها راه همان تقدیم دادخواست مطالبه است.