برای مصادره خودروی همسرم برای مهریه،باید به دادگاه بروم،یا شعبه اجرایی پرونده خودم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۹۱ #15510662

سلام
چند ساعت پیش سوالی پرسیدم مبنی بر اینکه من میتوانم ماشین همسر سابقم که به صورت مبایعه میباشد و همچنین اکنون با اعلام سرقت کردن همین خودرو در دادگاه پرونده ای از طرف وی تشکیل داده شده را به عنوان مابقی مهریه ام مصادره نمایم،که جواب خود را از همکاران محترمتان گرفتم،با عرض پوزش سوال مجددی دارم:
اگر بتوانم اقدامات لازم را برای مصادره ی این خودرو بنمایم اولین راهی که باید طی کنم از طرف دادگاهی هست که اعلام سرقت شده یا مستقیما به شعبه ی اجرائیه پرونده ی خود بروم و از ایشان درخواست کنم اقدامات لازم را انجام بدهند یا اینکه درخواست بدهم که نامه را به خودم تحویل دهند و من شخصا اقدام کنم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما. چنانچه دقت بفرمایید پاسخ شما رو عرض کردم که ابتدا استعلام مالکیت گرفته می شود و بدلیل اینکه مبایعه نامه ثبت رسمی محسوب نمی شود در نتیجه دستور توقیف صادر نمی گردد

باسلام شما باید به شعبه ای که پرونده اجرایی مهریه دارید مراجعه کنید و درخواست توقیف خودرو بدید و اجرای احکام ابتدا از پلیس راهور استعلام مالکیت میکند چنانچه خودرو بنام همسر شما ثبت شده باشد دستور توقیف صادر میگردد