پرداخت اقساط وام شرکت و نحوه اقامه دعوا علیه سهام داران به صورت باید انجام شود ؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۷۱۴ #155

باسلام مجدد

شرکت تسهیلاتی را با نام خود و با امضا و مهر مدیرعامل دریافت نموده است و چون ضامن تسهیلات مادر بنده می باشد و شرکت توان پرداخت آن را نداشته من به اجبار در حال پرداخت تسهیلات به واسطه واریز مبالغ به نام مادر خود جهت همان تسهیلات هستم آیا می توان شکایتی مطرح کنم و از دیگر سهام داران به میزان قدرسهامشان تقاضای اقساطی که در حال پرداخت هستم را کنم؟

ایا اینکه اقساط را به نام مادر فیش می نویسم و پرداخت می کنم درست است؟آیا باید از بانک گواهی در این خصوص دریافت کنم؟بهترین روش تقاضای مبالغ از دیگر سهامداران چیست؟و آیا فقط مدیر عامل را می توانم مسئول پرداخت کل بدهی تسهیلات شرکت نماییم چون ایشان با امضا و مهر خود این تسهیلات را دریافت کرده اند!

خواهشمندم راهنمایی فرمایید.

خسته نباشید و موفق و پیروز

مشاوره حقوقی ثبت شرکت با مسئولیت محدود
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست خویش را به ثبت برسانید

سلام
شرکت و تمامی سهامداران مسئول پرداخت هستند و میتوانید علیه آنها دادخواست دهید

از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی اقدام به ثبت دادخواست نمایید.

با درود دادخواست خود را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به ثبت برسانید

بادرودوسلام ازطریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست را تقدیم نمایید‌.

باید به دفاتر خدمات قضایی مراجعه دادخواست بدهید.

وقت بخیر
در صورتی که با نام شرکت باشد تمامی اعضا به نسبت سهمی که دارند در پرداخت بدهی ضامن هستند.