اگه پول رو ریختن به حساب دادگاه؛ چطور پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۷ #15493556

با سلام
در یکی از توابع استان اذربایجان شرقی هستم یه نفر به من بدهکار بود بنده شکایت کردم و طرف نامه داد به شورای حل اختلاف که ساکن تهران هستن پرونده به تهران ارجاع داده شد چون کارت به کارت بود تمامی مدارک ضمیمه پرونده بود و اظهاراتم رو از دفتر قضایی ارسال کردم بعدش محکوم شد و بنده از دفاتر قضایی پرونده رو به اجرا گذاشتم. حالا اگه پولو بریزه حساب دادگاه یا نریزه و از وقتش بگذره چیکار میشه کرد چون به دلیل بیماری کرونا و دیگر مشغله ها امکان رفتن به تهران وجود نداره چطوری میتونم پیگیری کنم اگه پولو ریختن به حساب دادگاه؟
یا اگه نریختن چطوری میتونم حسابشو مسدود کنم؟
لطفا در این زمینه راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با قطعی شدن حکم صادره شما میتوانید اقدام به اجرای حکم از طریق اجرای احکام شعبه مربوطه اقدام نمایید و اگر شخص در فرجه قانونی تعیین شده اقدام به واریز نکرد میتوانید تقاضای مسدودی حساب یا توقیف اموال یا جلب شخص را از دادگاه خواستار باشید

با سلام
باید حضورا به اجرای احکام مراجعه کنید
و درخواست استعلام سه گانه کنید.و پس از پیگیری اگر اموالی دارد توقیف کند و در غیر این صورت میتوانید حکم جلب بگیرید.

با سلام
در هرصورت چه واریز کرده باشد و چه نکرده باشد برای پیگیری باید به تهران بروید...