حق کسب و پیشه چیست و در چه شرایطی به مستاجر تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۰,۶۰۹ #1547

ملک مورد نظر از 2سال پیش از انقلاب تعطیل بوده و هیچ استفاده ای نشده و اسمو رسم و برندی هم ندارد،اجاره بسیار ناچیزی هم پرداخت شده،با تشکر

مشاوره حقوقی حق کسب پیشه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حق کسب وپیشه ازسال۷۶به بعدبه هرملک تجاری تعلق دارد

با درود سوال کلی است، حق کسب و پیشه با سپری شدن مدت ایجاد میشدده

سلام.حق کسب و پیشه و تجارت حقی است که به طور تدریجی و به مرور زمان برای مستاجر به وجود می آید

درود
حق کسب و پیشه و تجارت حقی است که به طور تدریجی و به مرور زمان برای مستاجر به وجود می آید. در نتیجه بعد از اینکه مستاجر کار و فعالیت کرد و مشتری و اعتبار به دست آورد، حقی برای او به وجود می آید که به آن حق کسب و پیشه و تجارت می گویند، و در صورت عدم فعالیت حق کسب و پیشه به وجود نمی اید .

اگر ملک مورد نظر فعالیتی ندارد پس حق کسب و پیشه ای نیز ندارد

با سلام

در صورتی که ملک مورد نظر تعطیل بوده و فعالیتی نداشته پس حق کسب و پیشه ای نیز به کسی تعلق نمی گیرد.

موفق باشید