با توجه به نواقص مشهود اداره ثبت و اینکه هر دو زمین دارای متراژ متری اربعه نیستند و فقط حدود دارند، چگونه باید حق خود را به میزان آنچه بوده پس بگیرم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۷ #15455833

سلام
سوال قبلی من مبنی بر این بود که صاحب ملک مجاور با تخریب دیوار زمین من وارد زمینم شده و حصار کشی کرده است، "با توجه به اینکه در سند من و همسایه ابعاد ذکر نشده و فقط حدود مشخص شده و ملک قبلا در تصرف من بوده".
چگونه می توانم ملکم را پس بگیرم؟
ضمنا شخص متجاوز به بهانه کروکی ترسیم شده از اداره ثبت که بدون در نظر گرفتن حقوق اینجانب و در غیاب من گرفته مدعی شده است، در حالی که کروکی با حدود مشخص شده در سند من و همچنین آنچه که باید باشد مغایرت دارد.
با تشکر جواب از وکلا محترم
سوال این است که با توجه به نواقص مشهود اداره ثبت و اینکه هر دو زمین دارای متراژ متری اربعه نیستند و فقط حدود شمالا ، جنوبا و .... دارند چگونه باید حق خود را به میزان آنچه بوده پس بگیرم؟

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی مورد توسط کارشناس اداره ثبت بررسی شود .

سلام
باید کارشناس ثبتی بر اساس سند ها از زمین شما نقشه یو تی ام تهیه کنه تا حقیقت معلوم بشه