میگن برو رضایت نامه محضری بده و شکایت هات رو پس بگیر، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۳۲ #15446083

سلام
من ۱ خرداد ۹۶ با پرداخت مبلغ ۴۵ میلیوت تومان یک خودرو ۱۰۰ میلیونی تحویل ۱۲۰ روز کاری از یک شرکت خودرو ساز خریدم و سال ۱۳۹۷ شکایت کیفری سال ۱۳۹۹ شکایت حقوقی کردم، الان بعد حدود ۴ سال از زمان ثبت نام و سه سال و نیم از موعد تحویل، تلفنی زنگ زدن میگن اگر بری رضایت نامه محضری بدی و شکایت هات رو پس بگیری، ما برای شما دعوت نامه صادر میکنیم و باید حدود ۴۵۰ میلیون دیگه بدی
من میخوام با اظهارنامه به شرکت اطلاع بدم که ماشینم میخوام ولی شکایتم پس نمیگرم یعنی حاضرم در ازاء تحویل خودرو مابه تفاوت اعلام شده پرداخت کنم ولی چون معتقدم داره حقم ضایع میشه حاضر نیستم شکایتم پس بگیرم
لطفا راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.
پرونده‌ خود را ادامه دهید و نیازی به ارسال اظهارنامه نمی باشد.

با سلام
در صورت اعلام رضایت از سوی شما ، نمیتوان به پای بند بودن شرکت بر تعهدات خود یقین حاصل نمود لذا بهتر است روال قانونی شکایت را پیگیری نمایید

بهترین اقدام شما پیگیری شکایت است . به تجربه ثابت شده که شرکت های خودروساز ابتدا با تهدید و ارعاب اقدام میکنند لیکن پس از صدور حکم برای اخذ رضایت شما از هیچ امتیازی فروگذار نخواهند کرد .

شکایت خود را پس نگیرید

شما مسیر قانونی را ادامه دهید قطعا شرکت خودرو ساز در پی رضایت از شما اقدام مینماید