آیا با نسخه کپی، میتوان ادعای جعل نمود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۰۲ #15397915

سلام و عرض ادب.

بنده بعنوان خوانده دعوی تصرف عدوانی حقوقی در دادگاه حاضر شدم که خوشبختانه دعوی خواهان رد شد و دادگاه تجدید نظر هم رای بدوی را تایید کرد. ولی درجریان رسیدگی، خواهان متوجه شد که بنده اصل مبایعه نامه را مفقود کرده ام، و حدود یکماه بعد، با نسخه کپی مبایعه نامه،ادعای جعل کرده است.که الان در مرحله بازپرسی هست.ممنون وسپاسگزارم بابت راهنمایی

مشاوره حقوقی جعل
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و ارادت
بایستی اصل مدرک موجود باشد .

نخیر با گپی نمی توان ادعای جعل کرد قطعا شکایت وی منتهی به منع تعقیب خواهد شد

سلام امکان تشخیص جعلی بودن یا نبودن از طریق رونوشت امکان پذیر نیست

با سلام
به نظر من می توان ادعای جعل نمود اما برای اثباط ان راه دشوارتر می شود زیرا باید دید آیا نسخه دیگری از مورد فوق در مراکز دولتی موجود می باشد تا با استعلام جواب مناسبی گرفت مثلا" مبایعنامه یک نسخه در بنگاه موجود می باشد که مراجع قضایی می توانند بنگاه مجبور به تسلیم آن نمایندوحتی اگر مدت طولانی از این موضوع گذشته باشد باز اسناد بنگاه های املاک در بایگانی اتحادیه انهای (حدود ۱۰ سال ) نگهداری می شود.

با درود
جعل نسبت به کپی صدق نمی‌کند.

درود
خیر نسخه اصلی باید ارائه شود.

خیر برای اثبات جعلی بودن نیاز به کارشناسی اصل مبایعه نامه است.یا شاهد و دلیل دیگر ارائه شود