قسم خورد که مادرم بهش گفته که از طرف من امضاء کنند؛ چی کار کنیم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۸۳ #15388559

با سلام ورثه پدربزرگم ملک موروثی را بدون حضور مادرم فروختن به قیمتی بسیار پایین تر از قیمت عرف و همه هم راضی بودن واز یک سال قبل دنبال فروش بودن ولی مادرم به این قیمت راضی نبود خریدار هم بعد خرید ملک چهار ماهی صبر کرد نتونست مادرم را راضی کند از فروشنده ها وکالت گرفت و پول و بهشون داد یک چهارم قیمت را هم به حساب مادرم ریخت تو یه حسابی که شمارشو از خواهرش گرفت مادرم با اون حساب کار نمی کرد اصلا متوجه نشد بعد که خریدار اظهارنامه داد متوجه شد که به حسابش پول ریخت ما هم بهش اظهارنامه دادیم که شماره حساب بده تا ما پولشو پس بدیم بعد رفت شکایت کرد و خاله ام به عنوان شاهد رفت قسم خورد که مادرم بهش گفت که از طرف من امضاء کنن به نظر شما چی کار کنیم؟

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شهادت خاله تان چون ذی نفع در دعوا ست پذیرفته نیست دعوای بطلان معامله فضولی را طرح کنید

با سلام
در صورت داشتن فرجه قانونی برای اعتراض ، به رای صادره اعتراض نمایید
خاله شما بایستی اثبات نماید که طی مدارک و شواهدی رضایت مادر شما را اخذ نموده است

سلام . مادرتان درخواست ابطال معامله را نسبت به سهم خود بدهد با استناد به اینکهمهروامضایی از جانب ایشون نبوده و رضایت به معامله نداشتن و خواهرشان بدون اطلاع از ایشون رفته و امضا زده . که پرونده مفتوحه در همین شعبه رسیدگی کننده را هم مورد استناد قراردهد که یکجا رسیدگی شود

باسلام
اگر مهلت اعترض دارید اعتراض کنید

صرف قسم کفایت نمی کنددر صورتی که ایشان از مادرتان نمایندگی نداشته باشد معامله سهم مادر ابطال خواهد شد

شهادت خاله ی شما بلحاظ اینکه خودشان در پرونده ذینفع هستند مورد پذیرش نیست و حتما باید مورد رد قرار گیرد.و بدون داشتن وکالت یا نمایندگی یا حتی یک دستنوشته عادی از طرف مادرتان نمیتوانستند اقدامی بنمایند.هم میتوانید از امضا کننده تحت عنوان جعل امضا شکایت کنید و هم در این پرونده ،معامله به نسبت سهم مادرتان باطل است

اگر رای قطعی نشده باشد که می توانید اعتراض کنید، خاله شما باید داشتن نمایندگی از طرف مادرتان را با دلیل اثبات کند .معامله فضولی نافذ نیست