برای فسخ مبایعه نامه شکایت کردم، امکان ابطال‌ هست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶۹ #15365307

سلام دست چند نفر چک داشتم و به زور باعث شدن خونمو مبایعه نامه کنم چکهام و پس دادن چک‌ها تو مبایعه نامه اومده حالا شکایت کردم ازشون دادگاه رای داده بود که اونا ثمن‌ معامله را پرداخت نکردن حالا برای فسخ مبایعه نامه شکایت کردم در تجدید نظر هست میخواستم بپرسم امکان ابطال‌ هست یا نه

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
سوال شما توضیح کافی ندارد و مشخص نیست که شما یک پرونده دارید یا دو پرونده :
چنانچه در همین پرونده که می‌گویید شکایت کرده‌اید الآن می خواهید از رای ان تجدیدنظرخواهی کنید در صورتی که دعوی تان( یا به قول خودتان شکایت تان ) راجع به فسخ معامله بوده می توانیداز آن تجدید نظر نظرخواهی نموده و مطالب خود را به دادگاه تجدید نظر ارائه و اعلام نمایید
ولی اگر شکایت شما کیفری بوده و می‌خواهید معامله را فسخ کنید باید دعوای فسخ معامله اقامه کنید که چنانچه شرایط آن فراهم باشد ممکن است دادگاه پس از رسیدگی از شما بپذیرد.
و یادآوری می نماید اصل بر صحت و لزوم معاملات است و انحلال معاملات دلیل قاطع و محکم قانونی می خواهد و در موارد استثنایی امکان پذیر است.