شخصی محکوم به پرداخت دیه شده تقاضای اعسار کرده، چیکار کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۹۱ #15361528

شخصی بنده رو مورد ضرب و جرح قرار داده و محکوم به پرداخت دو میلیون پانصد هزار تومان شده تقاضای اعسار کرده و گفته که من ماهیانه یک میلیون دویست هزار تومان دریافت میکنم و دو تا شاهد امضا کردن با توجه به اینکه کارمند هستش۱ آیا تقاضای اعسار قبول است؟ ۲ من چه کاری باید انجام بدم

مشاوره حقوقی دیه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ایشان می تواند دادخواست اعسار را مطرح کند لاکن پذیرش آن با دادگاه خواهد بود

در دادکاه اعسار وی حضور یافته واگر اموالی دارد که از دادکاه پنهان می کند با دلیل و مدرک به قاضی ارائه کن

درود
اگر اموال دارند معرفی کنید تا اعسار رد شود.

درود بر شما، بله ممکن است توسط قاضی اعسار ایشان احراز شده و قبول شود، شما چنانچه مدارکی دال بر عدم اعسار ایشان دارید، می‌توانید ارائه کنید.

سلام
ممکن است یکی دو قسط شود ممکن هم هست تقاضای اعسار رد شود

بله قاونا می تواند اعساردهد