برای دادخواست طلاق چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۴۸ #15344388

سلام خسته نباشید
خواستم بدونم برای طلاق چه مدارکی لازم و به کجا باید مراجعه کنم؟

مشاوره حقوقی طلاق
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
دادخواست گواهی عدم سازش به دفتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت کن
از دلایل دادخواست عقد نامه و شهادت شهود هستش

سلام
فتوکپی برابر با اصل تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی خودتان و سند ازدواج گواهی مشاوره خانواده
با تنظیم دادخواست به پیوست این مدارک به دفاتر خدمات قضایی مراجعه کنید

با سلام
درصورت تصمیم به طلاق یک طرفه(زوج) اصل عقدنامه یا رونوشت ان که میتوانید از دفترخانه ایی که عقد را قرائت کرده تهیه نمایید بانضمام شناسنامه وکارت ملی وبا مراجعه به دفاتر خدمات قضایی دادخواست خودرا ثبت نمایید با توجه به اینکه انجام مشاوره های قبل از طلاق صرفا برای طلاقهای توافقی می باشد لذا اخذ گواهی مشاوره در طلاق های از ناحیه زوج یا زوجه الزامی نیست

با سلام؛ اگر در این مسیر تمام مساعی خود را جهت حفظ زندگی مشترک انجام داده و هیچ راهی برای نجات آن نمیبینید، و مصصمم قطعی در این تصمیم هستید، طلاق در هر حال اختیار شما به عنوان زوج است. مدارک طلاق عقدنامه و کارت ملی و شناسنامه متقاضی و طرف مقابل است و بایستی از طریق مراجعه به دفاتر خدمات قضایی و ثبت نام در سامانه مداخله در بحران طلاق و انجام مشاوره های اولیه و اخذ گواهی عدم انصراف از طلاق نسبت به طرح دعوای یاد شده اقدام نمایید.

سلام شما اگر به عنوان زوج خواهان درخواست گواهی عدم سازش هستید باید درخواست طلاق را دردادگاه خانواده مطرح کنید که نیاز است برای ثبت دادخواست به دفتر خدمات الکترونیک قضایی منطقه خود مراجعه و ان را ثبت کنید از دلایل دادخواست عقد نامه و شهادت شهود می باشد