آیا میتونن خودشون صیغه را فسخ کنند بدون حضور زوج؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۷۶۹ #15344041

سلام
داداشم نامزد کرده صیغه هم خونده صیغه بصورت شرعی البته ثبت نشده یک هفته بعد از نامزدی بدون رضایت برادرم نامزدش برداشتن بردن یک شهر دیگه و بعد از دو هفته از اونجا پیامک دادن که همه چی تموم و نمیتونید با هم ازدواج کنید در حالی بهشون دسترسی نداره و معلوم نیست کی برگردن چطوری میتونه اقدام کنه آیا میتونه شکایت کنه یا نه یا اینکه یک راه حلی بهم پیشنهاد بدین و میتونن خودشون صیغه فسخ کنن بدون حضور زوج

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صیغه عقد موقت ازدواج بر خلاف ازدواج دایم زوجه الزامی به تمکین ندارد و به همین جهت هم نفقه به وی تعلق نمی گیرد.

صیغه شرعی را که ثبت نشده میتوان یک طرفه از سوی زوجه و یا زوج فسخ نمود و از این بابت نمیتوانید شکایتی مطرح نمایید

سلام وقت بخیر
صیغه، عقد موقتی است که حتما در آن زمان ذکر می شود لذا با اتمام مدت زمان صیغه فسخ می شود. در غیر اینصورت زوجه باید مهریه و زوج مدت زمان باقی مانده را بذل نماید.