اگه نفر دوم هزینه مالیات بر ارث رو نده من میتونم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۴۷ #15343132

با سلام و خسته نباشید خدمت وکلای عزیز سایت بنیاد وکلا
بنده یه سوال داشتم خاستم راهنماییم کنین
من یک نیسان خریدم که نفر سوم بودم یعنی نفر دوم از نفر اول به صورت وکالتی بدون محدودیت تایم میخره
بعد نفر دوم نمیره ماشین رو سند کنه
نفر اول میمیره و وکالت باطل میشه من نمیدونستم که این قضیه وجود داره کل وجه رو پرداخت کردم موقعی که خاستیم بریم برای محضر که وکالت بگیرم و کارای سند رو انجام بدم گفتن که نفر اول مرده و باید وراث بیان و سند رو به اسم نفر دوم بزنن و بعد نفر دوم سند رو به اسم شما بزنه
خانواده نفر اول رو پیدا کردم میگن که به ما مربوط نیست چون اون زمان که ماشین رو فروختیم پدرم در قید حیات بوده و مالیات بر ارث رو ما نباید پرداخت کنیم و به ما مربوط نیست
الان خاستم بدونم مالیات بر ارث رو کی باید پرداخت کنه نفر دوم سهل انکار بوده که نرفته سند کنه ماشین رو
چیکار باید بکنم اگه هزینه رو نده
و من باید فقط برای چه مسائلی هزینه بدم
ممنون میشم راهنماییم کنین ممنونم از سایت خوبتون

مشاوره حقوقی مالیات بر ارث
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی دهید

با سلام دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفین وراث و فروشنده مطرح نمایید.

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت وراث و فروشنده ارائه بدهید.

درود دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفین وراث و فروشنده مطرح نمایید.

مالیات بر ارث بر عهده وراث متوفی می باشد

باسلام
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفین وراث و فروشنده مطرح نمایید. مالیات بر ارث بر عهده وراث متوفی می باشند

با درود مالیات بر ارث بر عهده تمام وراث متوفی است.