آیا امکان دادن صرفا حق انتفاع به وراث هست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۹۰ #15329309

با سلام پدرم سن بالایی دارند و قصد دارند به هر پسرش ۲ واحد انتقال بدهند اما به جهت اینکه امکان اجرا گذاشتن مهریه توسط همسرانشون هست به چه طریق میتونند انتقال بدهند که این پسرها صرفا حق استفاده از آپارتمانها رو داشته باشند نه حق فروش یا انتقال و یا توقیف شدن جهت مهریه (( چه در زمان حیات پدرم و حتی بعد از حیات ایشون)) در واقع پسرها فقط حق انتفاع داشته باشن تا آخر عمرشون از این آپارتمانها

با سپاس فراوان

مشاوره حقوقی ارث
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود انتفاع را به فرزندان انتقال دهند

با سلام و احترام
تنها راهی که می‌توانند انتفاع را به فرزندان انتقال دهند و قابل توقیف نباشد این است که اموال مورد نظر را در حق فرزندان مورد نظر وقف خاص کنند به صورت نسلا بعد نسل و فرزندان را برای موقوفه متولی قرار دهند

سایر طرق واگذاری عین یا منافع اعم از فروش، هبه، صلح و یا حتی عقد موجد حق انتفاع عمری قابل توقیف از سوی زوجه و یا سایر طلبکاران میباشد

با سلام
واگذاری حق انتفاع عمری به عمر پسر...