چکار کنم که به جهت عنوان دادخواست به کارشناسی مجدد ارجاع نشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۱ #15322033

با سلام و وقت بخیر
سوال اول:بنده دادخواست ((((( مطالبه خسارات وارده به منزل استیجاری با جلب نظر کارشناس، و مطالبه وجه بابت قبض و اجرت المثل ملک))))) در شورا ارائه نموده ام.ولی به جهت نیاز به بهره برداری از منزل مجبور شدم زودتر از جلسه دادرسی تامین دلیل کرده و کارشناسی انجام دهم....حالا با وجود اینکه تامین دلیل کردم و کارشناسی انجام شده....ولی چون عنوان متن دادخواست مطالبه خسارات با جلب نظر کارشناس بوده است، چکار کنم که از طرف شورا مجدد به کارشناسی ارجاع نشود؟؟؟
سوال دوم: بعد از ارائه نظر کارشناس تامین دلیل به شورا، اگر خوانده اعتراض به نظریه کارشناس نماید....آیا میبایست مجدد از طرف بنده کارشناسی انجام شود یا خوانده؟؟و با این وجود من چه زمانی بعد از تامین دلیل مجاز هستم تعمیرات منزل را انجام دهم؟

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . چنانچه ملک استیجاری توسط مستاجر آسیب دیده و خواستار دریافت خسارات آن هستید با تامین دلیل انجام شده هم امکان مطالبه وجود دارد . چنانچه دادخواست مطالبه خسارات ( و سایر موارد مورد اشاره در متن سوال ) را طی دادخواستی داشته باشید و از طرف خوانده ( مستاجر) به نظریه کارشناس قبلی معترض و خواستار کارشناسی مجدد باشد ، هزینه توسط مدعی پرداخت می شود . یعنی درخواست کننده کارشناسی باید هزینه را بپردازد .
دادخواست را دادید بعد از جلسه اول با اعلام نیاز به تعمیرات می توانید اقدام به تعمیرات کنید . مکتوب اعلام کنید