اعتراض به صلاحیت شعبه شورای حل اختلاف در دادخواست طلاق زوج

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۵۵ #15259382

سلام شوهرم به شورای حل اختلاف قروه دادخواست طلاق داده، در صورتی که ما در سنندج زندگی می‌کنیم. آیا این شعبه صلاحیت رسیدگی داره؟ من چکار باید کنم؟ حاضر بشم‌ در تاریخی که در ابلاغیه اومده در قروه یا نه؟ چطوری می‌تونم اعتراض کنم به عدم صلاحیت این شعبه؟

مشاوره حقوقی خانواده
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام علیکم
بحث صلاحیت با توجه به آدرس شما در ثنا باید بررسی شود ولی ماهیت ارسال پرونده شما به شورا صلح و سازش هستش که پس از عدم حصول سازش پرونده به دادگاه ارسال میشود

سلام طی لایحه ای به صلاحیت دادگاه اعتراض بزنید دادگاه محل اقامت زوجه صالح می باشد

سلام از دفلتر خدمات قضایی محل زندگی خود لایحه به شورا ارسال کنید اگر نسبت به صلح و سازش هم وقت رسیدگی ابلاغ شده باید در محل زندگی شما باشد

سلام باتوجه قانون حمایت از خانواده دادگاه محل سکونت زوجه یا محل اقامت خوانده صالح به رسیدگی است
که تو هر دو مورد محل اقامت و محل سکونت شما صالح است
و رسیدگی شورای حل اختلاف هم از باب صلح و سازش است نه رسیدگی قضایی
با این حال با ارسال لایحه ایی موضوع رو با شورای حل اختلاف مطرح کنید

با سلام
رسیدگی به دعوای طلاق به درخواست زوج در صلاحیت دادگاه محل اقامت زوجه می باشد با این حال صلاحیت شورا صرفا راجع به صلح و سازش در این مورد است. با ارسال لایحه ای از طریق دفاتر خدمات قضایی، اعتراض خود را به آن مرجع تقدیم نمایید.

شورای حل اختلاف صالح نمی باشد و صرفا برای حل اختلاف دعوت میکند و میتوانید به عدم صلاحیت آنها استناد کنید.

سلام، وقت بخیر دادگاه صالح جهت رسیدگی به دعاوی خانوادگی دادگاه محل اقامت زوجه می باشد بنابراین شما میتوانید درخواست بدهید.