با اقدام به فروش مجدد فروشنده بعد از امضای مبایعه نامه چه کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۹۵ #15258823

من یه ملکی را مبایعه نامه کردم اما روز بعد متوجه شدم که فروشنده هنوز در صدد فروش اون ملک هست در حالی که نیمی از پول ملک را مطابق با متن بیع نامه پرداخت کردم و باقی پول را طبق قرارداد باید در هنگام تحویل خونه پرداخت کنم ضمنا فروشنده از امضای کد رهگیری به بهانه تحویل کامل پول خودداری میکند در حالی که تو شرایط بیع نامه شرایط پرداخت کاملا مشخصه لطفا در این خصوص مرا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ضمن اهدای سلام و احترام
در صورتیکه فروشنده چنین اقدامی نموده و بنا بر اظهارات خود شما از امضای کد رهگیری امتناع میکنه به این معنی میباشد چون قبلا فروخته و کد رهگیری صادر شده چنانچه مجدد درخواست نماید دستش رو میشود امضاء نمیکند در صورتیکه جهت کد رهگیری اقدام نکرد به هر طریق ممکن سعی در فسخ و استرداد پولشان کنید

با سلام هرچه سریعتر مبایعه نامه را به امضای ایشان برسانید چون مبایعه بذدون امضا مثل یک سند ناتمام است

با سلام

باید امضا فروشنده رو اخذ کنید و اگر پس از امضا و انعقاد بیع فروشنده ملک رو مجددا بفروش برساند جرم فروش مال غیر مرتکب شده

چنانچه از امضا خودداری میکند بهتر است وجه خود را مسترد کنید

درود بر شما
برای اثبات معامله شما نیاز به امضا ایشون دارید. تا زمانی که ایشون کد رهگیری رو امضا نکردن امکان انجام معامله پعارص از طرف ایشون وجود داره.

سلام
تا زمانی که ایشان قرارداد را امضا ننمایید شما نمی توانید انعقاد معامله با ایشان را اثبات نمایید لذا پیشنهاد میشود یا نسبت به اخذ امضا ایشان در مبایعنامه اقدام نمایید و یا سریعا نسبت به مطالبه وجه خود اقدام کنید