چیکار میتونم بکنم تا نتونه مالم رو از من بگیرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶۷ #15245876

با سلام
ملکی به مساحت ۳۳۰ متر دارم در مشهد یک امضا نمیدونم کجا و چطور دادم که یکی از اشناهم باهاش قولنامه جعل کرده و منزلم رو قرارداد نوشته که از من خریده و ثمن معامله رو هم زده بابت تعدادی سفته که به ایشون بدهکار بودم پرداخت کرده و سفته هام رو بهم پس داده و چند تا شماره سفته هم برای خودش تو قرارداد وارد کرده
چیکار میتونم بکنم تا نتونه مالم رو از چنگم در بیاره
ممنون میشم راهنماییم کنید
ارزش ملک هم تو قرارداد زده ۴ میلیارد
و قابل توجه که کمه کم ۵ تا ۵ و نیم ارزش واقعیه ملک هست

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت جعلی بودن قولنامه، امکان طرح شکایت کیفری وجود دارد، همچنین دادخواست حقوقی ابطال سند جعلی هم میتوان تقدیم کرد.