تقاضای کارشناسی جهت خسارت، ممکن است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۳۰ #15221278

با سلام

زمان تخلیه مستاجرم متوجه شدم سقف واحد رطوبت میداده ایشان هم هیچ اطلاعی بمن نداده البته بدون اطلاع و اجازه روی پشت بام شیر آب گذاشته بود و تمام شستشوهایی که داشته روی پشت بام انجام میداده ( آثارش هم موجود هست ) سوالم اینه من بابت این خسارت میتونم تقاضای کارشناسی کنم یا به مستاجر مربوط نمیشه؟
با احترام و خسته نباشی.

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر خسارات منتسب به رفتار مستاجر است دادخواست مطالبه با جلب نظر کارشناس بدهید

سلام دوست گرامی
قانون در این زمینه عنوان می دارد
ماده۴۹۰- مستاجر باید : اولا"- در استعمال عین مستاجره به نحو متعارف رفتار کرده و تعدی یا تفریط نکند
ثانیا"- عین مستاجره برای همان مصرفی که در اجاره مقرر شده و در صورت عدم تعیین در منافع مقصوده که از اوضاع و احوال استنباط میشود استعمال نماید
ثالثا" - مالالاجاره را در مواعدی که بین طرفین مقرر است تادیه کند و در صورت عدم تعیین موعد نقدا باید بپردازد

مستاجر به هر حال نوعی امانت دار هم هست و باید بطور متعارف استفاده نماید و اگر تعدی و تفریط کند موضوع تعهد ایشان تابع عمومات است و در این مورد بنظر می رسد ایشان کوتاهی کرده و مسول است

بله میتوانید از دادگاه تقاضای مطالبه خسارت کنید البته اگر ابتدا تامین دلیل بخواهید بهتر است.

ابتدا با درخواست تامین دلیل می توانید بعدا مستندا هم شکایت خسارت مطرح کنید